Login
Register

Picknick (2010) - Even Apeldoorn bellen

Travel Category: FUNNY TRAVEL · Posted 5 years ago · Comments · 972 views

+1


Papa is met zijn gezin onderweg naar de zon. Onderweg, hoog in de bergen, heb je plekjes met schitterend uitzicht. Ideaal om even de benen te strekken en te picknicken. Maar nog voordat papa goed en wel zit, gaat het mis. Hij let heel even niet op, en de boel gaat in volle vaart bergafwaarts. Onze held loopt volledig achter de feiten aan. Maar tegen alle verwachtingen in, ook tot zijn eigen verbazing, redt hij de onredbare situatie. En zit papa weer aan het stuur.

Website: https://www.centraalbeheer.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer/
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer

Achtergrond commercial:
De film is opgenomen in Serra de Estrella, Portugal. Daar was het een week voor de shoot nog min 2 graden en wit van de sneeuw. Onze hoofdrolspeler Ian is een Engelse acteur. Hij heeft tijdens de twee draaidagen zeker 10 km gerend. Ook is hij bij het oefenen één keer van de fiets gevallen. Gelukkig zonder nare gevolgen. Er heeft een Nederlands stuntteam meegewerkt aan de film. De camper in het openingsshot van de film was niet gepland. De camper is van Kees en Jannie, die echt in Portugal op vakantie waren (nog bedankt hè).

Over Centraal Beheer Achmea:
Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.